Igazin

Hogyan éljünk Igazin?

Év végi megőrülés ellen - Nyomtatható Tervező

2016. november 06. 20:19 - Igazin

Az év vége mindenki számára feszültebb időszak. A munkahelyi teendők besűrűsödhetnek, a közelgő ünnepekkepek.jpg mindenkiből vegyes érzelmeket hoznak felszínre, nyakunkon az ajándékok vásárlása, a családlátogatás, főzés, takarítás, ami mindannyiunktól sok logisztikát kíván. 

Ha nem szeretnél idegösszeomlást kapni egy bevásárlóközpont közepén, vagy elsírni magad szenteste, az odaégett sült hús felett, akkor ezt a tervezőt imádni fogod! Segít neked abban, hogy a leghatékonyabban használd ki a rendelkezésedre álló időt és jelen tudj lenni azokban a pillanatokban, amik megismételhetetlenek és amiktől az ünnep igazi ünnep lesz! 

Év végi tervező 2016 - Letöltés

Sokkal jobb mindent előre megtervezni egy kávé mellett! 

 

 

Kép forrása: http://www.business2community.com/trends-news/25-reasons-beginning-look-lot-like-christmas-0685188#Hxlc5AF2uogQPtUz.97

A tervezőben szereplő képek forrása: https://pixabay.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8111934787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása